Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

LYMFE ZORGCONCEPT

LYMFE ZORGCONCEPT

Het Amoena Lymfe Zorgconcept is ideaal voor patiënten na borstkanker met een milde lymfatische aandoening in het thoracale en/of borstgebied. Ons zorgconcept combineert producten uit Recovery Care, Borstzorg Textiel, Borstprothesen en Shapers. Deze productoplossingen vullen elkaar uitstekend aan en dragen bij aan holistische zorg. Nu ook voor vrouwen met een lichte lymfoedeem.

Ongeveer 20-30% van vrouwen ontwikkelt lymfoedeem na een borstoperatie. Meestal treedt lymfoedeem niet direct na de behandeling op, maar op latere termijn. We zien vooral lymfoedeem in de borst en in het thoracaal gebied (borstkas). Om die reden breiden we ons assortiment uit met oplossingen voor lymfoedeem.

Met de toevoeging van deze nieuwe producten willen we onze holistische benadering van zorg na borstkanker verder zetten. Hieronder ontdek je alles over de nieuwe "CuraLymph" producten.

 

WAAROM PRODUCTEN VOOR LYMFOEDEEM?

Bij het dragen van gewone tops en bh's kunnen schouderbandjes of omtreksbanden insnijden of te strak zitten en zo de lymfestroom belemmeren. De nieuw ontworpen CuraLymph collectie heeft brede, gewatteerde bandjes en zachte afwerkingen, ze zijn naadloos, zeer comfortabel om te dragen en hebben een licht shapend effect.

Ze zijn ontworpen om een aangenaam draagcomfort te bieden wanneer je een lichte lymfoedeem hebt in de borst of het thoracaal gebied. Ze belemmeren de lymfestroom niet.

Lichaamsbeweging is een belangrijke pijler in de behandeling van lymfoedeem, vooral zwemmen wordt sterk aanbevolen. Om die reden lanceren we ook een Tankini Top en bijhorende Bermuda. De top heeft een hoge rug, brede gewatteerde bandjes, snijdt niet in en is uiterst comfortabel. De bermuda is volledig naadloos en heeft een iets langere lengte zodat de lymfestroom opnieuw nergens wordt belemmerd.

Liane LIANE
De Liane top valt op heuplengte, heeft een licht shapend effect, brede & gewatteerde schouderbandjes en een hogere halslijn achteraan.

Lees meer
Linda LINDA
De Linda Beha heeft platte naden, brede schouderbandjes, hoger uitgesneden zijkanten en achterkant en een hoge gewatteerde rugsluiting.

Lees meer
Leslie LESLIE
De Leslie Beha heeft cups die speciaal zijn ontworpen voor grotere maten, met brede en gewatteerde schouderbandjes en een hoge gewatteerde rugsluiting.

Lees meer
Lagos Tankini LAGOS TANKINI
De Lagos Tankini is ideaal voor grotere maten en heeft een nauwsluitende snit. Snijdt niet in dankzij de bredere schouderbandjes en hogere rug.

Lees meer
Lagos Bermuda LAGOS BERMUDA
De Lagos Bermuda is ideaal voor grotere maten, een aanvulling op de Lagos Tankini en andere zwemtops uit onze collectie.

Lees meer