Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

Onze producten

 

 

Elke vrouw en elke diagnose van borstkanker is uniek. Om vrouwen te ondersteunen doorheen borstkanker en daarna, biedt Amoena producten voor elke fase van haar zorgtraject: vanaf het begin van de therapie, doorheen de behandelingen en daarna. De Amoena producten op het gebied van Recovery Care, textiel, borstprothesen en shapers dichten de kloof in de zorg en begeleiden vrouwen op hun weg terug naar hun dagelijks leven.


_amoena-recovery-care-be-nl-700-700-px Recovery Care / Postoperatief
De producten uit het Recovery Care postoperatief assortiment zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften direct na een borstoperatie. Onze producten ondersteunen het genezingsproces optimaal, ongeacht de individuele uitdagingen van verschillende chirurgische methoden, zoals borstamputatie (mastectomie), borstsparende operatie (lumpectomie) of borstreconstructie.

Lees meer
amoena-breastcare-apparel-be-nl_700x700 Borstzorg textiel
Ons textiel is speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van vrouwen na een borstoperatie. Om een visueel symmetrisch resultaat te bereiken, zijn onze beha’s en badmode specifiek ontwikkeld om onze borstprothesen en shapers in te dragen. We combineren functie en stijl met een perfecte pasvorm en de hoogste kwaliteitsnormen.

Lees meer
amoena-breastforms-be-nl-700-700-px Borstprothesen en shapers
Borstprothesen en shapers van Amoena bestaan in vele vormen, maten en functionaliteiten. Zo zijn er zeer zachte prothesen en shapers voor de gevoelige huid, of met speciale temperatuurregulerende eigenschappen voor dames die veel sporten of zweten, of zelfs onze meest innovatieve prothese en shaper met luchtkamertechnologie die aan het unieke silhouet en de unieke borstwand kan aangepast worden. Met deze producten kan u dus uw symmetrie herstellen na een borstamputatie, borstsparende therapie, borstreconstructie, meerdere biopsieën of ook in het geval van natuurlijke borstasymmetrie. Ons doel is om vrouwen niet alleen hun natuurlijke, vrouwelijke silhouet terug te geven, maar ook hun zelfvertrouwen.

Lees meer