Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

BORSTPROTHESEN EN SHAPERS

Amoena's assortiment van borstprothesen en shapers biedt een brede keuze in vormen, maten en gewichtsopties. We hebben alles in huis om de visuele symmetrie te herstellen na een borstsparende therapie, borstamputatie, borstreconstructie, meerdere biopsieën of bij een natuurlijke borstasymmetrie.

Onze siliconen borstprothesen en shapers lijken qua uiterlijk, gevoel en beweging sterk op de vrouwelijke borst. Ze zijn ontworpen met het oog op alle uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen, van bepaalde medicijnen en behandelingen, lymfoedeem en opvliegers tot ongelijkmatige of gevoelige littekens. Ze zijn er om verlichting te bieden, de huid aangenaam droog te houden en zich goed aan te passen aan de vorm van het lichaam.

Voor de best mogelijke en meest individuele zorgstandaard op de markt.

Borstprothesen van Amoena bieden visuele en gewichtscompensatie na een borstamputatie. Innovatieve eigenschappen zorgen voor een bijzonder comfortabele draagervaring en een natuurlijke uitstraling.
Lees meer
Amoena shapers compenseren oneffenheden en volumeverschillen na een borstsparende therapie, borstreconstructie, meerdere biopsieën of in geval van natuurlijke borstasymmetrie. De zachte siliconen met innovatieve technologieën omsluiten de natuurlijke rondingen van het resterende borstweefsel en vullen de beha optimaal op voor een symmetrisch silhouet.
Lees meer