Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land
Productinformatie

Beschrijving

De badmode van Amoena geeft vrouwen genoeg zelfvertrouwen om hun figuur te laten bewonderen en opnieuw actief te zijn op het strand of in het zwembad. U kunt de collectie voor 2017 vooruitbestellen vanaf juni tot eind augustus 2016, met levering begin 2017. Maak een afspraak met uw vertegenwoordiger om vooruit te bestellen en de collectie te bekijken.

Belangrijkste voordelen

  • Oksel: de badmode van Amoena heeft een iets hogere armuitsnijding voor extra veiligheid, maar is toch niet te bedekkend.
  • Vormgeving borst: een elastische onderband en de speciale cupvorm houden de borstprothese vlak tegen het lichaam, zodat ze zelfs in een nat badpak niet naar beneden glijdt of eruit valt.
  • Hoesjes: de badmode van Amoena is voorzien van speciaal ontworpen hoesjes die een borstprothese discreet en veilig op haar plaats houden. Onze hoesjes zijn open bovenaan en opzij, zodat de prothese gemakkelijk en correct in het hoesje kan worden gestopt.
  • Standaard beenuitsnijding: tenzij anders vermeld, heeft onze badmode een standaardbeenuitsnijding — niet te hoog of te laag — die de meeste vrouwen, ongeacht hun figuur of hun leeftijd, flatteert en past.
  • Standaardruguitsnijding: ongeveer 6 tot 7 cm onder de behalijn (tenzij anders vermeld of getoond)

Apulia Badpak - burgundy / multi

Bestelcode: 71687 Apulia OP
Nieuw
Apulia Badpak Apulia Badpak
1 /
Prev
Next
Bestelcode: 71687 Apulia OP
  • Omarm habitat chic met het Apulia badpak, een flatterend retro badpak in rijke bordeauxrode tinten voor een stijlvol strandstatement.
  • Het klassieke badpak, met ronde halslijn aan de voorkant, tovert moeiteloos een vrouwelijk silhouet tevoorschijn en combineert tijdloze elegantie met moderne stijl.
  • Het badpak is gemaakt van materiaal dat uitstekende UV-bescherming 50+ biedt en zorgt voor optimale bescherming tegen de zon voor de gevoelige huid en littekens.
  • Gemaakt met LYCRA® XTRA LIFE™-technologie, belooft dit badpak een langdurige pasvorm, vormvastheid en hoge weerstand tegen blootstelling aan chloor.
  • Verstelbare rugbandjes zorgen voor een aanpasbare pasvorm en zorgen voor comfort en vertrouwen bij elke zwemsessie.
  • De ondersteunende binnenbustier is voorzien van bilaterale hoesjes en zacht gevoerde cups, waardoor zwemprothesen of zwemshapers veilig op hun plaats worden gehouden en eventuele oneffenheden worden verborgen.
  • De Amoena Wave Seam op de onderborstband biedt extra ondersteuning aan de zijkanten van Amoena zwemprothesen en shapers, waardoor jij veilig en zelfverzekerd kan zwemmen.
  • Een ondoorzichtige voering van de voorkant tot aan de kruisnaad verbetert de dekking, zodat je met vertrouwen en stijl kunt bewegen.

Beschrijving

Enkel verkrijgbaar bij Amoena verkooppunten

Onze Apulia badkledingcollectie is een combinatie van habitatchique en retro-allure, elegant vastgelegd in flatterende bordeauxrode tinten. Dankzij Apulia ervaart u tegelijkertijd comfort en ondersteuning. Deze collectie is gemaakt van materiaal met een uitstekende UV-bescherming 50+ en zorgt voor een optimale bescherming van de gevoelige huid en littekens. Ontworpen met de LYCRA® XTRA LIFE™-technologie heeft de Apulia collectie een langdurige pasvorm, vormbehoud en hoge weerstand tegen blootstelling aan chloor. Ontdek de Apulia collectie, waar stijl en functionaliteit tot in elk detail samenkomen.

Maten

36 - 48 B, C, D

Materiaal

80% Polyamide, 20% Elastaan
Koude handwas; Niet bleken; Niet in de droger; Koud strijken; Geen droogkuis

Stel als eerste een vraag. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.

Uw vraag

Voer een naam in. Deze naam wordt op de website weergegeven.
Voer een geldig e-mailadres in
Voer een geldig e-mailadres in
Voer uw vraag in
Bevestig dat je geen robot bent.
We kunnen uw identiteit niet verifiëren. Bevestig dat u geen robot bent.

Dit product heeft geen recensies in jouw taal, wees de eerste die dit product beoordeelt

All Reviews

uw beoordeling

u moet u aanmelden om een beoordeling te verzenden. Klik hier om u aan te melden of te registreren.