Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

Amoena4Life Digitaal Magazine 2022

Eén van onze favoriete manieren om je te ondersteunen is met goede informatie. Lees onze laatste uitgave.

Borstkanker is een echte uitdaging, en we willen er voor je zijn bij elke stap die je zet. Niet enkel met onze producten, maar ook met onderzochte informatie, tips, en inspirerende verhalen van vrouwen die een manier vonden om te gaan met de situatie.

Daarom, schenken we je Amoena4Life, een digitaal magazine waarvan je online kan genieten.


Editorial

Beste lezers,


Het is al jaren ons doel om vrouwen de best mogelijke ondersteuning te bieden na borstkanker. Onze ambitie is om voortdurend nieuwe producten te ontwikkelen die aan jullie behoeften voldoen.
In dit nummer vertelt ons model Barbara haar eigen borstkankerverhaal en praat ze over haar besluit tegen borstreconstructie. Ze beschrijft haar ervaring met onze meest innovatieve borstprothese, de Adapt Air, waarmee we door de geïntegreerde AirChamber Technology een nog hogere standaard hebben gezet. Meer hierover lees je op pagina's 8 t/m 10.
Na borstkanker kan het helpen om professionele ondersteuning te zoeken voor je terugkeer naar een dagelijks leven. Sommige fysiotherapeuten en personal trainers hebben hun focus verlegd naar individuele ondersteuning na borstkankertherapie. Ze zijn ervan overtuigd dat beweging een positief effect heeft op je welzijn en het makkelijker maakt om terug te keren naar het dagelijks leven. Meer informatie vind je op pagina's 14/15 en 18/19.
Omdat het onze missie is om hét aanspreekpunt te zijn als het gaat om het versterken van het zelfvertrouwen van vrouwen, werken we nauw samen met vrouwen die borstkanker overwonnen hebben. Zo kunnen we specifiek op de nodige behoeften inspelen. We zijn dankbaar voor elke vorm van feedback en willen de getuigenissen ook graag met jullie delen. Blader naar pagina's 20 en 21, waar Viktoria en Antje verslag doen van hun ervaringen met Amoena producten.
Dit is slechts een kort overzicht van de nieuwe editie: je vindt in het magazine nog veel meer spannende onderwerpen! We hopen dat je zult genieten van de artikelen en kijken ernaar uit je te blijven ondersteunen in jouw individueel traject.

 

 

Hoogachtend,

Sonja Leppelmann
Senior Vice President of PM / Marketing /RnD