Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

Beste borstprothese na mastectomie - Amoena Adapt Air

best breast prosthesis after mastectomy Amoena Adapt Air

 

Adapt Air, onze innovatieve borstprothese, brengt een revolutie teweeg in de markt voor borstprothesen. Deze individueel aanpasbare borstprothese is perfect voor vrouwen met een ongelijke borstwand of vrouwen die vaak schommelen in prothesemaat door zwangerschap, oedeem, gewichtsverandering, ... én voor vrouwen die tussen twee maten in zitten. De prothese past zich ook gemakkelijk aan verschillende behastijlen aan.   

Adapt Air maakt, met zijn individuele pasvorm en draagcomfort, niet alleen indruk op onze klanten, maar ook op de jury's van twee gerenommeerde internationale awards die innovatieve producten en projecten eren.     

 

De tweede internationale prijs - German Design Award 2021

 

Na het ontvangen van de Red Dot Award begin 2020, heeft Adapt Air ook de German Design Award 2021 gewonnen. Onze borstprothese is bekroond met een »Gold« onderscheiding voor Excellent Product Design in de categorie "Medisch, Revalidatie en Gezondheidszorg".

 

De jury verklaarde:  

"De Adapt Air borstprothesen kunnen perfect worden aangepast en simuleren de vrouwelijke borst met verbazingwekkend realisme. Een oplossing die vrouwen helpt om een normaal leven te leiden, vrij van stigmatisering."new lightweight Amoena breast form

 

De »Gold« onderscheiding van de German Design Awards is de hoogste onderscheiding die wordt toegekend voor een uitmuntend, compleet en innovatief ontwerp. Als toonaangevende pioniers zorgen de titelhouders van »Goud« voor een cruciale stimulans voor hele industrieën. De jury benoemt één of meer »Gold« -ontvangers in elke categorie, afhankelijk van de kwaliteit van de inzendingen.


De German Design Awards stellen de hoogste eisen aan de selectie van hun winnaars: tijdens de nominaties nodigen de commissies van deskundigen van de German Design Council alleen producten en ontwerpen uit die zich aantoonbaar onderscheiden van de concurrentie door hun uitmuntende ontwerp. Alle onderscheidingen worden toegekend tijdens een tweedaagse juryvergadering. 

 

40% lichter dan een standaard borstprothese

 

Dankzij het gebruik van speciale, lichte siliconen zijn de Adapt Air prothesen verkrijgbaar in twee verschillende gewichtsklassen: 25% of 40% lichter dan een standaardprothese van dezelfde maat. Een lichte borstprothese helpt de belasting van nek en schouders te verminderen, waardoor rugpijn wordt verlicht. Het is ook een groot voordeel voor vrouwen met lymfoedeem of osteoporose na behandeling van borstkanker.

 

 

Adapt Air borstprothese - klantreviews 

 


Wat een verschil
Ik ben erg onder de indruk van deze borstprothese. Het verschil in gewicht heeft zo'n verschil gemaakt en mijn rug- en schouderpijn is verminderd. Door de toevoeging van lucht is de pasvorm veel beter en voelt deze prothese veel natuurlijker aan. Ik viel altijd tussen twee maten in, dus dit is perfect voor mij. Ik zou dit product absoluut aanbevelen.


Geen operaties meer
Ik ben heel blij met de Adapt Air en daarom heb ik mijn plannen voor een borstreconstructie uitgesteld.


Geweldig!
Zo blij met dit slimme ontwerp. Veel lichter dan mijn Aqua Wave prothese en comfortabeler op mijn schouder dan alle andere siliconenprothesen die ik heb geprobeerd. Ze past eindelijk in verschillende prothesebeha's die ik de afgelopen jaren heb gekocht, maar waar mijn vorige borstprothesen nooit helemaal perfect in pasten. Elke cent waard!


Beste pasvorm 
Duurste borstprothese die ik ooit heb gekocht, maar zo blij dat ik dat gedaan heb. Het lichte gewicht heeft echt geholpen bij mijn schouder- en nekpijn en de pasvorm is geweldig. Zo tevreden.


 

Neem contact op met uw Amoena verkooppunt om zelf te ontdekken waarom de Adapt Air reeds twee keer internationaal werd bekroond. Een lijst van onze verkooppunten vindt u hier.