Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

Een nieuwe informatiebron voor professionals in gezondheidszorg

We introduceren ons vernieuwd postoperatief zorgpakket voor patiënten, ter ondersteuning van professionals in de gezondheidszorg, zoals u. Hierin vindt u een breed aanbod van informatie voor uw patiënten, nuttige bronnen die zij kunnen raadplegen, productinformatie, lingerietips, nieuwe onderzoeken en trends, … We hopen dat u dit nuttig vindt en staan open voor uw feedback indien er iets anders of iets meer is dat wij kunnen doen in het ondersteunen van uw dagelijkse praktijk.


Amoena Post-Op 

Ondersteun uw patiënten met het postoperatief zorgpakket van Amoena

Dit pakket is bedoeld om mee te geven aan uw patiënten, op het moment dat zij het ziekenhuis mogen verlaten. Het zorgpakket van Amoena bevat productinformatie die kan helpen om eventuele vragen te beantwoorden rond hun opties na een behandeling en/of operatie, veranderingen in hun levensstijl, verhalen van medepatiënten, …

Wat zit er in het zorgpakket?

  • Het postoperatief zorgpakket is beschikbaar in twee versies: lumpectomie of mastectomie.
  • Het bevat een inleidende brochure voor vrouwen die een borstkankeroperatie achter de rug hebben. Deze brochure geeft meer info over gezondheid en welzijn alsook productinformatie die nuttig kan zijn.
  • Informatie over het Amoena4Life programma, waarbij we patiënten de nodige ondersteuning willen bieden, nadat zij het ziekenhuis hebben verlaten. Met Amoena4Life willen we een steun zijn voor vrouwen die door borstkanker werden getroffen – we willen hen inspireren, kracht bieden en hun nieuwe levensstijl ondersteunen via nieuwsbrieven, tips en exclusieve aanbiedingen. 


Inschrijving Newsletter Amoena - zorgprofessionals