Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

Leyla – Onze nieuwe postoperatieve naadloze compressiebeha

Voorgewassen en verpakt – klaar voor direct klinisch gebruik

Postoperatieve beha met voorsluiting van Amoena voor borstreconstructie, mastectomie

Samen met het stijgende aantal chirurgische borstoperaties, neemt ook het belang toe van efficiënte en doelgerichte postoperatieve zorg. De juiste compressiebeha is essentieel voor het succes van een chirurgische ingreep, omdat zo’n beha het risico op blauwe plekken (hematoom) en vloeistofophopingen (oedeem) vermindert.

Een vlot herstel na borstoperatie

Met onze nieuwe innovatieve compressiebeha "Leyla" bieden we een optimale oplossing om het succes van een chirurgische ingreep te ondersteunen. Onze compressiebeha biedt de nodige compressie en heeft tegelijk een hoog draagcomfort.

Innovatief ontwerp van Duitsland

Tijdens de ontwikkeling van Leyla, hadden we de best mogelijke functionaliteit voor chirurgen en clinici voor ogen, terwijl we ons tegelijkertijd op het grootst mogelijke comfort voor de patiënt concentreerden.

Dirk Müller, Hoofd van R&D bij Amoena

 

  De Leyla compressiebeha is ontworpen om direct na de borstoperatie te gebruiken. Het biedt optimale resultaten na:
  • Borstreconstructie
  • Borstverkleining
  • Borstvergroting
  • Borstlift
  • Oncoplastische borstoperaties
  • Mastectomie

  Kenmerken en voordelen van de Leyla compressiebeha:

   

  Leyla maakt het verschil en maakt efficiënte postoperatieve zorg mogelijk na een borstoperatie. Voor het best mogelijke chirurgische resultaat biedt Leyla de nodige compressie rondom de torso, met zoveel mogelijk draagcomfort. Onze postoperatieve compressiebeha biedt de volgende kenmerken en voordelen:

  1. Verstelbare, brede schouderbandjes met klittenbandsluiting voor een makkelijke pasvorm en draagcomfort
  2. Anatomisch ontworpen met sterk, rekbaar materiaal voor een optimale fit en compressie van het bovenste deel van de borst
  3. Rits aan de voorkant voor makkelijke toegang tot het geopereerde gebied en haak- en oogsluiting voor extra stevigheid
  4. Extra bescherming rond de ritssluiting voor meer comfort
  5. De speciale breitechniek garandeert een optimale lymfestroom rond de romp
  6. Naadloze hoesjes voor een Priform of Leisure borstprothese
  7. Geselecteerde materialen voor een aangenaam draagcomfort
  8. Klittenbandsluiting achteraan in het midden om een compressieband aan te bevestigen zorgt ervoor dat de band op zijn plaats blijft

   

  Postoperatieve compressiebeha, naadloos, voorgewassen, Amoena Leyla

  Wat maakt de Leyla beha zo uniek?

  Klaar voor direct klinisch gebruik

  Een vooraf uitgevoerde desinfectiewas, met daaropvolgende verpakking in een beschermde omgeving dient als een barrière tegen bacteriën. Dit maakt het mogelijk om het product direct na de operatie, in de operatiekamer, te gebruiken bij de patiënt. Dit vermindert de bacteriële lading van de compressiebeha en vermindert zo het infectierisico van de patiënt.

  Postoperatieve compressiebeha voor borstoperaties, voorgewassen, Amoena, Leyla

  Makkelijk de juiste maat kiezen

  De unieke, visuele maataanduiding zorgt ervoor dat de juiste behamaat snel en efficiënt kan worden gekozen, voor optimale chirurgische resultaten. Het gebruik van naadloze technologie, dubbele omtreksmaten en universele cupmaten maakt het makkelijker voor medisch personeel om snel de juiste compressiebeha voor elke patiënte te kiezen.

  Beschikbare stijlen en maten:

  amoena leyla maten

  Fitter tips

  Meet de patiënte op terwijl ze voor de spiegel staat.

  Stap 1: Meet de onderbuste terwijl de patiënte rechtop staat en maximaal inademt. Ze draagt een comfortabele beha. Meet rondom de torso, onder de behaband.

  Zorg ervoor dat het meetlint niet gedraaid is en/of naar boven of beneden glijdt.

  Stap 2: Gebruik de grafiek om te bepalen welke Leyla behamaat bij de opgemeten centimeters hoort. Gebruik de symbolen of kleuren om snel het juiste product te vinden in de stock.