Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land
In de context van het woord Amoena, heeft de letter Oop zichzelf geen specifieke betekenis. Amoenais een Latijns woord, een bijvoeglijk naamwoord dat aangenaam of prettig betekent. Het beschrijft iets dat charmant en gracieus is. Het woord Amoenazelf is afgeleid van het werkwoord amodat betekent: ik heb lief of ik houd vanOok aan de letter O, die centraal staat in Amoena, kunnen we dus toch betekenis geven.

Misschien, in de context van borstkanker, doet de O denken aan oncologie. Misschien doet O in de context van borstkanker denken aan het woord oncologie. Aan de medische professionals en specialisten die betrokken zijn bij de zorg voor borstkankerpatiënten, zoals chirurgische en medische oncologen, verpleegkundigen, u als klant en contactpunt voor de patiënten: vele mensen spelen een cruciale rol. 

Wij gaan graag nog een stapje verder en geven nog een diepere betekenis aan de letter O. Wanneer je vanaf nu ons vernieuwde logo ziet, hopen we dat je denkt aan:

 

Origineel.

Amoena is het origineel – wij creëerden de eerste siliconen borstprothese in 1975. Vervolgens bouwden we daarop voort om de eerste tweelaagse borstprothese te maken, de eerste borstprothese met een aanpasbare luchtkamer, de eerste Valletta top, en vele andere originele innovaties.


Opties. 

Bij Amoena willen we opties aanbieden, voor elke unieke vrouw. We erkennen het belang van keuze, en in ons uitgebreide portfolio vindt elke vrouw de beste optie voor haar behoeften. Onze producten zijn ontworpen om elkaar aan te vullen en zorg te bieden voor elke stap van het traject van de patiënte. Met onze Amoena Oplossing ondersteunen we vrouwen vanaf de diagnose tot aan de terugkeer naar hun dagelijks leven.

Onvergelijkbaar.

Jouw lichaam en jouw verhaal zijn uniek en van jou. Vergelijk jezelf niet met anderen. Onze missie is altijd geweest om het zelfvertrouwen van vrouwen te ondersteunen. Wees jezelf, want net daar schuilt je schoonheid en kracht.

De positieve feedback van vrouwen die onze producten gebruiken motiveert ons om steeds betere oplossingen voor hen te ontwikkelen. We blijven met de grootste passie werken aan de best mogelijke zorg voor vrouwen, om hun tijdens hun zorgtraject kracht te geven.

Barbara Story