Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

Amoena Leisure Form - Borstprothese met foam voor balans

foam breast form – Amoena Leisure mastectomy form 132 Slightly Weighted Foam Prosthesis for sleep

Afhankelijk van je dagelijkse activeiten, kan je nood hebben aan verschillende soorten borstprothesen. De Amoena Leisure borstprothese is ideaal om te dragen in je vrije tijd en biedt comfort wanneer je dat het meest nodig hebt. Deze lichtgewicht borstprothese kan in het hoesje van elke Amoena beha of Amoena top worden geplaatst om lichaamssymmetrie te behouden tijdens je vrije tijd of 's nachts.

 

De Amoena Leisure borstprothese is ideaal om te dragen: 

  • Tijdens momenten van vrije tijd waar een volledige siliconen borstprothese niet nodig is* 
  • 's Nachts als slaapprothese. Wanneer je op je geopereerde zijde ligt, valt je resterende borst naar beneden, wat ongemakkelijk kan aanvoelen en rugpijn kan veroorzaken. Om je slaap comfortabeler te maken, kan je de Leisure Form 's nachts dragen in het hoesje van een nachthemd of nachtjurk om de natuurlijke borst op haar plaats te houden.

mastectomy softies and top amoena breast prosthesis

 

Amoena Leisure borstprothese reviews


Je krijgt waar voor je geld, ik hou ervan
Ik hou van de lichtheid en het comfort, ik heb zojuist mijn nieuwe Leisure Form ontvangen van Amoena, je krijgt echt waar voor je geld, dit product is geweldig en voelt fantastisch om te dragen.
Michelle Oliver

Zeer tevreden
Ik ben erg blij met deze borstprothese. Ik heb een grote cupmaat en de prothese is realistisch maar comfortabel zoals beschreven.
LB

Borstkanker overwonnen
Ik heb zojuist een Leisure Form opgehaald bij mijn herstelcentrum, het voelt zoooooooo goed. Het gewicht van de vorige was zo ongemakkelijk, ik moest echt op zoek naar iets lichters. Ik kan niet uitdrukken in woorden hoeveel beter dit voor mij voelt.
meapie


Hoe draag je de Amoena Leisure borstprothese?

 

De wasbare stoffen hoes voelt ultrazacht aan op de huid en kan worden verwijderd voor grondige reiniging.

 

*Amoena Leisure Form is geen vervanging van een siliconen borstprothese, die speciaal is ontworpen om gewicht in balans te brengen voor een gezonde rug. 

Deze prothese is niet geschikt voor sportactiviteiten of om te zwemmen. Zie hiervoor de Amoena Energy borstprothese en Aqua Wave zwemprothese

Het is mogelijk dat detectoren op luchthavens reageren op de bariumsulfaat vulling in de prothese.