Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

Terugblik

Wij zouden het fijn vinden als u dit jubileum met ons meeviert!

Een terugblik op een aantal manieren waarop Amoena de afgelopen jaren uw compagnon is geweest...

amoena turns 40

Bedankt mama! 
Oprichter Cornelius Rechenberg leent wat gereedschap uit de keuken van zijn moeder om te experimenteren met het ontwikkelingsproces van de eerste borstprothese van Amoena. Ga voor meer informatie naar www.amoena.com/nl/geschiedenis

Zorg delen
Een vanzelfsprekende uitbreiding van het portfolio van Amoena is de wereldwijde verplichting die we zijn aangegaan om onze doelgroep volledig te ondersteunen. Wij bereiken vrouwen in meer dan 70 landen en zijn blij dat we mogen samenwerken met oncologisch gerelateerde organisaties en liefdadigheid. 

Van uur tot uur testen
Tegenwoordig begeleidt Amoena u van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, van uw vrije tijd tot aan uw werk, in het zwembad en op reis. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Speciaal voor u. 

Handmade with love 
Er gaat niets boven zelfgemaakte cadeautjes. Borstprotheses van Amoena zijn geen lopendebandwerk. Elke fase, vanaf het vullen met siliconen en het handmatig bijknippen van de randen tot het plaatsen van de prothese in de mal gebeurt met de hand. Bekijk ons filmpje en overtuig uzelf van dit uiterst zorgvuldige proces: www.amoena.com/nl/natura-cosmetic

Uw zachte kant
Amoena is met een aantal ingenieurs begonnen met de ontwikkeling van betere siliconen borstprotheses. In de loop van de tijd realiseerden zij zich dat u ook behoefte had aan betere lingerie. Dus in 1992 verwelkomden wij onze modeontwerpers! Ga voor onze modecollectie en schoonheidstips die we vanaf die tijd hebben verzameld naar. 

Terwijl de geest van Amoena de laatste 40 jaar ongewijzigd is gebleven, is de uitstraling beslist veranderd van 'toen' naar 'nu'!" Natuurlijk is het leuk om terug te kijken op onze geschiedenis, maar we kijken op dit moment meer dan ooit vooruit, zodat we ook de komende jaren uw compagnon kunnen zijn. Speciaal voor u.