Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

Amoena als compagnon

Een betere levenskwaliteit voor vrouwen

Vanaf de oprichting heeft Amoena zich gericht op het creëren van innovatieve oplossingen en ontwerpen die modieuze en vrouwelijke ondersteuning bieden voor vrouwen. 35 jaar later zet Amoena zich in voor het creëren van een natuurlijk gevoel van welzijn voor alle vrouwen dat verdergaat dan onze producten. Door liefdadigheidsinstellingen te ondersteunen, online website forums aan te bieden en continu contact te houden, streven wij ernaar om een levenslange compagnon te zijn voor de vrouwen die wij ondersteunen en voor al onze belanghebbenden. 

Een betere levenskwaliteit voor geopereerde vrouwen van borstkanker 
In een poging om vrouwen die geopereerd zijn van borstkanker te helpen met een gezonde manier van leven en met het herwinnen van een positief lichaamsgevoel, heeft Amoena in 1994 het tijdschrift Amoena Life gelanceerd. De redactionele inhoud is bedoeld om vrouwen te inspireren door hun verhalen te delen en door te focussen op onderwerpen die echt van belang zijn voor hen.  Wij sponsoren ook de educatieve website TheBreastCareSite.com. Amoena heeft de website in 2006 ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van iedereen die is geraakt door borstkanker, van pas gediagnosticeerde vrouwen tot vrouwen die reeds langdurig genezen zijn en hun partners, vrienden en familie

Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap 
Amoena ondersteunt al heel lang lokale en nationale organisaties die vrouwen met borstkanker helpen, zoals het Breast Cancer Network of Strength, de Amputee Coalition of America, het National Consortium of Breast Centers en de Young Survival Coalition.