Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

CuraSupport Compressie – naadloze postoperatieve beha's

 

Onze naadloze postoperatieve beha's zijn speciaal ontworpen voor het herstel na een borstoperatie. Ze kunnen de wondgenezing ondersteunen door de geopereerde borst te immobiliseren en te stabiliseren. De gevoelige huid en littekenweefsel worden beschermd en postoperatief oedeem en pijn kunnen worden verminderd. Al onze postoperatieve beha's hebben een sluiting aan de voorkant om het aankleden te vergemakkelijken.

 

compressionzones_nl
3 redenen om onze postoperatieve beha's te proberen
1. Naadloos ontwerp zonder pijnlijke naden, om het genezingsproces te ondersteunen zonder de huid te irriteren. 2.Speciaal gestikte zones die gerichte druk uitoefenen, lymfedrainage stimuleren en het risico op postoperatief oedeem minimaliseren. 3. Verschillende drukniveaus (licht – medium – hoog) voor verschillende chirurgische methoden om aan de individuele behoeften en vereisten van de patiënte te voldoen.

Postoperatieve beha’s

Leyla LEYLA
Onze Leyla postoperatieve beha heeft een licht drukniveau: speciale compressiezones zorgen voor stabilisatie rond de borst, maar geven geen druk op de borst. Speciale drukzones in de zij- en ruggebieden kunnen de lymfedrainage en het genezingsproces ondersteunen.

Leyla postoperatieve bh
Sina SINA
Onze Sina postoperatieve beha heeft een medium drukniveau. Speciale compressiezones in het onderste cupgebied zorgen voor immobilisatie en stabilisatie van de borst, evenals compressie op de borst. Speciale drukzones in de zij- en ruggebieden kunnen de lymfedrainage en het genezingsproces ondersteunen.

Sina postoperatieve bh
Pamela PAMELA
Onze Pamela postoperatieve beha heeft een hoog drukniveau. Volledige compressie op de borst en speciale compressiezones in het onderste cupgebied werken om de borst te immobiliseren en te stabiliseren. De lymfedrainage wordt optimaal ondersteund door een hoog drukniveau en speciaal aangebrachte gebreide zones.

Pamela postoperatieve bh

Postoperatieve bh's met een hoog katoengehalte

 

Onze postoperatieve beha's met een hoog katoengehalte zijn speciaal ontworpen om te dragen na een borstoperatie. Ze houden de geopereerde borst op haar plaats, wat het wondgenezingsproces na de operatie versnelt.

 

Sarah Sarah
Onze Sarah postoperatieve beha heeft een hoog katoengehalte, wat een aangenaam draagcomfort geeft na een borstoperatie. De beha stabiliseert de geopereerde borst of borstweefsel, en de voorgevormde cups en platte naden verminderen huidirritaties. Dankzij de voorsluiting en de sluitingen op de bandjes is het aan- en uitkleden makkelijk, zelfs met een beperkte armmobiliteit na de ingreep. De zachte velcro-fleeceband in het midden van de rug biedt de mogelijkheid om de compressieband overdag en ‘s nachts te fixeren.

Sarah postoperatieve bh
Theraport Theraport
Onze Theraport postoperatieve beha met medium drukniveau en hoog katoengehalte is speciaal ontwikkeld voor het dragen tijdens radiotherapie, inclusief gedeeltelijke borstbestraling (zoals brachytherapie). De brede schouderbandjes en brede omtreksband zorgen ervoor dat de lymfestroom niet verstoord wordt. De klittenbandsluitingen op de schouderbandjes en aan de voorkant zorgen voor gemakkelijk aankleden, zelfs met beperkte bewegingsmobiliteit. Het materiaal van deze beha staat toe om deze op maat te knippen.

Theraport
Kompressionsgürtel Compressieband
Ontworpen voor optimale chirurgische resultaten. De band wordt boven de borst geplaatst om de geopereerde borst te stabiliseren en te voorkomen dat implantaten tijdens het genezingsproces wegglijden of te hoog komen te zitten. Met de klittenband in het midden van de rug kan deze aan elke compressiebeha uit de CuraSupport-productlijn worden bevestigd. Kan ook gedragen worden bij chronisch lymfoedeem, dan draag je de band op de borst (in plaats van erboven) in combinatie met bijvoorbeeld de Pamela compressiebeha.

Compressieband