Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land
Productinformatie

Beschrijving

Al veertig jaar lang ontwerpen we functionele borstprothesen die er toch fantastisch uitzien. Ze doen wat ze moeten doen, maar zijn bedoeld voor nog veel meer. Ze lossen problemen op, van asymmetrie tot transpiratie, en werden ontworpen om zo natuurlijk te ogen en aan te voelen als maar kan voor het figuur en de levensstijl van een vrouw. De designtechnologie van Amoena helpt vrouwen met een borstprothese om zich zo comfortabel mogelijk te voelen.

Belangrijkste voordelen

  • Eigenschappen en extra voordelenAmoena Balance deelprothesen bieden een oplossing voor vrouwen die asymmetrie ondervinden na een borstsparende operatie, reconstructie,na enkele biopsies of een natuurlijke asymmetrie.
  • De laag aan de binnenzijde is voorzien van silicone met een verminderd gewicht met geïntegreerd Comfort+ materiaal. Dit zorgt voor een temperatuur regulerend voordeel.
  • De subtiele omlijning, passend aan de vrouwelijke curves, vullen de cup van de beha op de plaats waar de opvulling nodig is of zich de oneffenheid bevindt. Hierdoor komt het silhouet perfect terug tot uiting.

Balance Essential Special Ellipse 232 Deelprothese - Ivory

Bestelcode: SE232 Balance Essential SE
1 /
Prev
Next
Bestelcode: SE232 Balance Essential SE
  • Balance Essential SE 232, een afgeronde halve cirkelvorm die overal op de borst kan worden geplaatst en vooral geschikt is voor het onderste deel van de cup
  • Standaard siliconelaag met superzachte film
  • De smalle randen zorgen ervoor dat de Balance Essential Ellips onzichtbaar is in je behacup
  • Shaper in ellipsvorm in zachte siliconen is perfect voor gebruik na lumpectomie of reconstructie
  • Zachte deelprothese of shaper die het lichaam omhelst en daardoor past bij de unieke vorm van de borstkas

Beschrijving

Balance Essential Ellipse maakt deel uit van ons portfolio van deelprothesen (ook shapers genoemd). De shaper kan op verschillende posities in de cup gedragen worden, maar is vooral geschikt voor het onderste deel van de behacup. De Balance shaper kan symmetrie bieden wanneer je ongelijkheden of asymmetrie ondervindt van nature uit, of na operaties zoals een lumpectomie of reconstructie. De shaper kan je in de behahoesjes dragen of rechtstreeks tegen de huid, afhankelijk van je voorkeur. De Balance Essential is ontworpen om aan de essentiële behoeften na een borstoperatie te voldoen dankzij de comfortabele en zachte silicone. Deelprothesen zijn een eenvoudige, niet-chirurgische oplossing voor wie een symmetrisch silhouet zoekt.

Maten

S - XL

Materiaal

PU-Film, Lightweight Silicone

Stel als eerste een vraag. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.

Uw vraag

Voer een naam in. Deze naam wordt op de website weergegeven.
Voer een geldig e-mailadres in
Voer een geldig e-mailadres in
Voer uw vraag in
Bevestig dat je geen robot bent.
We kunnen uw identiteit niet verifiëren. Bevestig dat u geen robot bent.

Dit product heeft geen recensies in jouw taal, wees de eerste die dit product beoordeelt

All Reviews

uw beoordeling

u moet u aanmelden om een beoordeling te verzenden. Klik hier om u aan te melden of te registreren.