Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land
Productinformatie

Beschrijving

Al veertig jaar lang ontwerpen we functionele borstprothesen die er toch fantastisch uitzien. Ze doen wat ze moeten doen, maar zijn bedoeld voor nog veel meer. Ze lossen problemen op, van asymmetrie tot transpiratie, en werden ontworpen om zo natuurlijk te ogen en aan te voelen als maar kan voor het figuur en de levensstijl van een vrouw. De designtechnologie van Amoena helpt vrouwen met een borstprothese om zich zo comfortabel mogelijk te voelen.

Belangrijkste voordelen

  • Eigenschappen en extra voordelenAmoena Balance deelprothesen bieden een oplossing voor vrouwen die asymmetrie ondervinden na een borstsparende operatie, reconstructie,na enkele biopsies of een natuurlijke asymmetrie.
  • De laag aan de binnenzijde is voorzien van silicone met een verminderd gewicht met geïntegreerd Comfort+ materiaal. Dit zorgt voor een temperatuur regulerend voordeel.
  • De subtiele omlijning, passend aan de vrouwelijke curves, vullen de cup van de beha op de plaats waar de opvulling nodig is of zich de oneffenheid bevindt. Hierdoor komt het silhouet perfect terug tot uiting.

Balance Natura Medium Delta 220 Deelprothese - Ivory

Bestelcode: MD220 Balance Natura MD
1 /
Prev
Next
Bestelcode: MD220 Balance Natura MD
  • Balance Natura Medium Delta, een siliconen deelprothese in een afgeronde driehoeksvorm (2SN), ontworpen om beter op je lichaam te passen
  • Comfort+ temperatuurregulerend materiaal absorbeert lichaamswarmte, slaat ze op en geeft ze opnieuw af wanneer nodig, zodat jij de ideale lichaamstemperatuur ervaart de hele dag lang
  • De Medium dikte vult je behacup voor een perfect silhouet
  • Symmetrische, driehoekige vorm voor gebruik na lumpectomie of borstreconstructie
  • Zoals bij alle Amoena Balance producten, kan de shaper worden gedraaid om de cup op te vullen waar dit het meest nodig is

Beschrijving

Borstshapers brengen je silhouet in balans, of je nu altijd van nature ongelijke borsten hebt ervaren, of een lumpectomie of reconstructie hebt ondergaan. Amoena deelprothesen kunnen worden gedragen in de behahoesjes of direct tegen de huid. De Balance Natura shapers zijn voorzien van superzachte siliconen en Comfort+, ons temperatuurregulerend materiaal, om je koel te houden.

Maten

2 - 12

Materiaal

PU-Film, Silicone, Phase-Change-Material

Borstsparend rechter borst , vermindering ...

Vraag

Borstsparend rechter borst , vermindering volume en bovenste kwadrant binnenzijde deel weefsel weggenomen . Natura geniet de voorkeur . Welke vorm neem ik best om ook volume te krijgen in dat bovenste kwadrant . BH 100 Minstens C cup Zulk een prothese slaper moet dit de borst geheel of gedeeltelijk bedekken ?

Antwoord

Beste mevrouw;

Hiervoor dient u het beste contact op te nemen met een van onze verkooppunten in uw buurt.

Deze kan u terugvinden onder verkooppunten, bovenaan rechts op onze website.

Zij kunnen u gepast advies geven.

 

Rapporteren als spam

Uw vraag

Voer een naam in. Deze naam wordt op de website weergegeven.
Voer een geldig e-mailadres in
Voer een geldig e-mailadres in
Voer uw vraag in
Bevestig dat je geen robot bent.
We kunnen uw identiteit niet verifiëren. Bevestig dat u geen robot bent.

Dit product heeft geen recensies in jouw taal, wees de eerste die dit product beoordeelt

All Reviews

uw beoordeling

u moet u aanmelden om een beoordeling te verzenden. Klik hier om u aan te melden of te registreren.