Skip to main content
0
Navigation

Ga terugVind de Perfecte Sportbeha

Zorg ervoor dat u de juiste beha draagt voor elke training

Of het nu uw voornemen voor het nieuwe jaar is, of een langdurig objectief is om actief te blijven, steeds heeft u de juiste sportbeha nodig. Ontdek alvast onze modellen, passend bij uw favoriete sport

 

Laat uw beha passen met uw activiteit

De Amoena sportbeha’s zijn beschikbaar in drie verschillende ondersteuningsniveaus:


 Lage 
Impact/Ondersteuning

 Medium Impact/Ondersteuning

 Hoge
Impact/Ondersteuning

 wandelen fietsen  running
 yoga  gematigd hiking  aerobic
krachttraining  skiën tennissenSportbeha’s voor Running

Voor hoog intensieve sporten (running, volleybal, tennis, mountainbiken), heeft u de volle steun nodig van een beha met bandjes die verstelbaar zijn aan de voor –en achterkant, met een brede onderband, om perfect op uw lichaam te passen voor de juiste ondersteuning.

Probeer de High Impact Sportbeha

 

High Impact Sportbeha running, volleybal, tennis, mountainbiken


U wilt een volledig ondersteunende pasvorm van een beha met verstelbare bandjes en een brede onderband, om het goed tegen uw lichaam aan te houden. 

 

Sportbeha’s voor Elke Dag

Voor de meeste trainingen ondersteunt een medium-support beha u volledig. Tijdens uw dansles of op uw fiets, u zult dol zijn op uw Power Medium Support Sportbeha

Racerback Beha met Voorsluiting

Heeft u liever een racer-back beha met voorsluiting? De Zipper Beha laat uw armen bewegen tijdens uw training, heeft een gemakkelijke sluiting, en ziet er prachtig uit onder al uw racer-back topjes.

De Amoena sportbeha’s met voorsluiting zijn voorzien van ingewerkte hoesjes en racer-back stijl

Lagere-impact activiteiten (hiking, kajak, Pilates) vragen minder ondersteuning. Scheiding en ondersteuning zijn belangrijk, en met ademende mesh-stoffen voelen de oefeningen eenvoudig aan.

De Performance Sportbeha is een klassieker, en de Ester beha met voorsluiting zorgt voor een andere prachtige optie.

 

Sportbeha’s voor Yoga

Zachte cardio en stretching (zoals yoga, wandelen, Tai Chi) zijn goed voor uw hart en spieren, zonder uw gewrichten te belasten.

Sporttop met racer-back en een ingebouwde beha voor het plaatsen van een borstprothese of deelprothese, voor zachte trainingen zoals yoga of stretchen

Dit topje met een zachtere ingebouwde beha geeft voldoende ondersteuning en is niet beperkend. De Tank tops laten uw armen vrij bewegen.


Gerelateerde onderwerp: Smooth Moves: 3 Gemakkelijke Yoga Houdingen Om te Proberen

Het is belangrijk om u goed ondersteund te voelen, ongeacht hoe intens uw training is, zodat u zichzelf op uw gezondheid kunt concentreren, en plezier kunt hebben. Alle Amoena beha’s zijn voorzien van ingewerkte hoesjes om een borstprothese of een deelprothese geborgen op haar plaats te houden, indien u het nodig heeft – maar elke vrouw kan ze dragen voor een comfortabele ondersteuning. 

De Active Wear passende broeken kunnen worden gedragen met al onze Active tops voor tijdens het sporten of bij de collectie aan vrijetijd kleding.

Ready, set, go!

Zoekt u liever tijdens het sporten het water op, dan kunnen we u ook daar in ondersteunen. Bekijk hoe onze badmodecollectie, steeds voorzien met ingewerkte hoesjes, gemaakt is voor uw comfort.