Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

Vind de perfecte sportbeha voor jouw workout

Zorg ervoor dat je de juiste sportbeha draagt, welke sport je ook verkiest

Misschien heb je je voorgenomen om meer te gaan sporten of misschien ben je al actief, maar weet je niet waarop je moet letten bij de zoektocht naar een nieuwe sportbeha. De juiste sportbeha dragen na een borstoperatie is belangrijk. Ontdek hier de Amoena sportbeha’s en voor welke sporten ze geschikt zijn.

 

Zorg ervoor dat je beha past bij je activiteit 

Bij Amoena kan je kiezen uit drie soorten ondersteuning:


 Lage 
Impact/Ondersteuning

 Medium Impact/Ondersteuning

 Hoge
Impact/Ondersteuning

 wandelen fietsen  running
 yoga  gematigd hiking  aerobic
krachttraining  skiën tennissenSportbeha’s voor elk type workout 


Voor de meeste types van sport ondersteunt een beha voor medium impact je voldoende. Tijdens een stevige wandeling, in je dansles of op je fiets, je zal dol zijn op je sportbeha met medium steun.

 

High Impact Sportbeha running, volleybal, tennis, mountainbiken 

Sportbeha met voorsluiting en racerback 

Verkies je een sluiting aan de voorkant? De Zipper beha is makkelijk aan en uit te doen en ziet er geweldig uit onder al je racerback tops.

De Amoena sportbeha’s met voorsluiting zijn voorzien van ingewerkte hoesjes en racer-back stijl

Voor activiteiten met een lagere impact (zoals wandelen, yoga, Pilates) is een sportbeha met lichtere ondersteuning voldoende. De Performance sportbeha en de Ester met voorsluiting zijn twee goede keuzes: met ademende stoffen en mooie mesh-details.

 

Sportbeha’s voor Yoga

Zachte cardio en stretchoefeningen (zoals yoga, wandelen, Tai Chi) zijn goed voor je hart en spieren, zonder je gewrichten te belasten.

Voor deze vormen van lichaamsbeweging biedt een top met ingebouwde beha voldoende steun, terwijl je je niet beperkt in je bewegingen voelt. Ontdek hier onze tanktops met ingebouwde beha.


Sporttop met racer-back en een ingebouwde beha voor het plaatsen van een borstprothese of deelprothese, voor zachte trainingen zoals yoga of stretchen

Het is belangrijk dat je je goed ondersteund voelt, ongeacht of je een zachte vorm van beweging uitoefent of een iets steviger sportregime hebt, zodat je je kunt concentreren op je workout en er ten volle van kunt genieten. Alle Amoena beha's hebben hoesjes om een borstprothese of shaper in te dragen als je er een nodig hebt - maar elke vrouw kan onze beha’s dragen voor comfortabele steun. 

Ontdek ons assortiment van Active Wear waar je tops en bijhorende broeken vindt voor sportactiviteiten of als vrijetijdskleding.


Gerelateerde onderwerp: Smooth Moves: 3 Gemakkelijke Yoga Houdingen Om te Proberen

 

Ready, set, go!

Als je liever in het water sport, kunnen we je daar ook ondersteunen. Onze badmode met hoesjes is gemaakt voor jouw comfort.