Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land
Productinformatie

Beschrijving

Amoena Seduction : Voor speciale gelegenheden is er de Seduction-collectie van Amoena: lingerie met een vleugje romantiek. Amoena Everyday : Vrouwen die een ingreep aan de borst hebben ondergaan, krijgen met de prachtige Everyday-collectie van Amoena een vrouwelijk en modieus gamma van lingerie aangeboden, dat comfort en design perfect combineert.

Belangrijkste voordelen

  • Schouderbandjes: comfortabele, verstelbare bandjes ondersteunen de borstprothese zonder enige druk op de schouders uit te oefenen. Met hun bredere, gemoltonneerde bandjes, bieden sommige modellen extra comfort en steun voor grotere maten.
  • Hoesjes: tenzij anders vermeld, zitten er in alle beha‘s van Amoena discrete hoesjes die borstprothesen of deelprothesen veilig op hun plaats houden. De hoesjes zijn gemaakt van verschillende soorten zacht en ademend materiaal, en zijn onzichtbaar achter de cup als er geen borstprothese in zit. Zo kunnen alle vrouwen de beha‘s van Amoena dragen.
  • Cups: de cups van onze beha’s sluiten nauw aan bij de vorm van de borst en zitten perfect. Elastische randen zorgen voor nog meer zekerheid.
  • Bredere onderband: een bredere onderband biedt steun en stabiliteit, zodat de borstprothese of deelprothese veilig op haar plaats blijft.
  • Variabele sluiting: rugsluitingen met twee tot acht haakjes, afhankelijk van de behamaat, zorgen voor precies de juiste steun.

Alessia Slip - indigo blue

Bestelcode: 45036 Alessia PTY
Nieuw
Alessia Slip Alessia Slip
1 /
Prev
Next
Bestelcode: 45036 Alessia PTY
  • De Alessia slip heeft een weelderige mix van kant aan de voorkant en elastisch satijn met zachte microvezel aan de achterkant voor een luxueus gevoel.
  • De superplatte afwerking bij de beenopeningen zorgt voor een naadloze pasvorm en een onzichtbaar silhouet.
  • Zowel de voor- als de achterkant zijn ondoorzichtig en bieden volledige dekking voor een zelfverzekerde en stijlvolle uitstraling.
  • Het kruisgedeelte is zorgvuldig gevoerd met zacht katoen, wat een extra laag comfort biedt en een zacht gevoel tegen de huid garandeert.
  • De Alessia slip combineert elegante esthetiek met comfortabele materialen en biedt een verfijnde en plezierige lingerie-ervaring.
  • De supervlakke afwerking getuigt van een innovatief ontwerp en voegt een vleugje moderniteit toe aan de klassieke kanten slip.
  • Met kanten details aan de voorkant en een gladde achterkant van microvezel combineert de Alessia slip naadloos stijl met comfort voor verschillende gelegenheden.
  • De Alessia slip is gemaakt met aandacht voor detail en weerspiegelt premium kwaliteit en biedt een combinatie van luxe materialen en superieur vakmanschap.

Beschrijving

Enkel verkrijgbaar bij Amoena verkooppunten

Geniet van luxe met de Alessia slip. Luxueus kant aan de voorkant, gecombineerd met elastisch satijn en zachte microvezel aan de achterkant, zorgt voor een weelderig gevoel. De superplatte beenopeningen zorgen voor een naadloze look. De Alessia slip is ondoorzichtig aan de voor- en achterkant en heeft een comfortabel, zacht gevoerd katoenen kruisgedeelte. Deze slip combineert stijl en comfort voor een verfijnde lingerie-ervaring.

Maten

36 - 46

Materiaal

64% Polyamide, 14% Polyester , 12% Elastaan , 10% Katoen
30° Machinewas, Niet bleken, Niet in de droger, Niet strijken, Geen droogkuis

Stel als eerste een vraag. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.

Uw vraag

Voer een naam in. Deze naam wordt op de website weergegeven.
Voer een geldig e-mailadres in
Voer een geldig e-mailadres in
Voer uw vraag in
Bevestig dat je geen robot bent.
We kunnen uw identiteit niet verifiëren. Bevestig dat u geen robot bent.

Dit product heeft geen recensies in jouw taal, wees de eerste die dit product beoordeelt

All Reviews

uw beoordeling

u moet u aanmelden om een beoordeling te verzenden. Klik hier om u aan te melden of te registreren.