Skip to main content
Skip to main content
Navigation

Ga terugVisie, Missie, Waarden

Visie, Missie, Waarden

Vision,  Mission, Werte

Visie 

Wereldleider in het ondersteunen van het zelfvertrouwen van vrouwen om een actief leven te leiden na de diagnose van borstkanker. 

(of vrouwen die anderszins worden uitgedaagd door de borstprothese)

We doen er alles aan om de bestaande situatie uit te dagen en te zoeken naar betere, slimmere en meer innovatieve oplossingen, onderwijsprogramma's en netwerken die het vertrouwen van vrouwen ondersteunen.


Missie

De nummer één betrouwbare partner zijn in het ondersteunen van het zelfvertrouwen van vrouwen.

We streven ernaar om een belangrijk deel van de levensreis van de persoon te zijn om het zelfvertrouwen van vrouwen na een borstoperatie te ondersteunen, van kliniek tot detailhandel. Door sterke relaties te creëren en te onderhouden, willen we inspireren, kracht geven en helpen. We trainen onze detailhandelaren en gezondheidszorgprofessionals met innovatieve oplossingen om onze klanten de best mogelijke service en aangepaste pasvorm te bieden.


Onze 4 waarden

1. Vrouwen eerst

We verzorgen, we luisteren, we ondersteunen vrouwen met borstkanker op hun reis. We verenigen ons in haar behoeften en eisen en we willen haar een stem en een platform geven om samen een front te vormen.

2. Passie

We zijn gepassioneerd over het ondersteunen van het zelfvertrouwen en het lichaamsbeeld van vrouwen, omdat we er naar streven om echt een verschil te maken in het leven van vrouwen.

3. Respect

We bouwen relaties op eerlijkheid en respect met consumenten, partners en ons team. We zijn open en respectvol voor iedereen. We respecteren uniekheid en individualiteit, en we pakken het in overeenkomst hiermee aan.

4. Stimulans en ambitie

Wij stimuleren innovatie met grote passen en met een ambitieuze agenda. We zijn trots op ons werk en vieren successen bij het vinden van betere manieren om onze klanten te ondersteunen. De lat hoog leggen zit in ons DNA.