Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

Jouw comfort: aanpasbare Adapt Air borstprothese en shaper dankzij geïntegreerde luchtkamer

De innovatieve borstprothesen en shapers van Amoena zijn hightech producten en zorgen al tientallen jaren voor visueel evenwicht. Ze helpen ook tal van vrouwen om een betere levenskwaliteit en meer zelfvertrouwen te verkrijgen. Amoena is gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke producten die zich kenmerken door de hoogste kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Met de Adapt Air borstprothese en shaper tilt Amoena de standaard op het gebied van borstzorg weer naar een nieuw niveau.

De nieuwste ontwikkeling is de innovatieve luchtkamertechnologie, die is geïntegreerd in de Adapt Air borstprothese en shaper. Dit maakt de Adapt Air producten lichter, soepeler en flexibeler dan alle andere borstprothesen of shapers. Adapt Air past zich bovendien aan de individuele borstwand van elke vrouw aan en kan daarom voor vele vrouwen een oplossing zijn. Het volume van de luchtkamer – en dus het volume van de borstprothese en shaper – kan met behulp van de pomp optimaal worden aangepast voor een perfecte pasvorm, heel eenvoudig en snel, thuis of onderweg.

Na een borstoperatie hebben veel vrouwen last van gewichtsschommelingen wegens bepaalde medicatie of behandeling. De ene dag kan je dus al wat meer of minder volume nodig hebben dan de andere dag. Dit is perfect mogelijk met de aanpasbare Adapt Air.

Ook bij lymfoedeem in de borststreek is Adapt Air een goede keuze omdat ze dankzij de luchtkamer heel licht aanvoelt.

Soms heb je in een bepaalde top of jurk graag iets meer volume of decolleté. Ook hier is de Adapt Air een oplossing. Je kan namelijk volume toevoegen door de luchtkamer ietsje meer op te pompen.

Heb je na je operatie heel ongelijke littekens en een oneffen borstwand? Dan kan het zijn dat een traditionele borstprothese of shaper niet helemaal aansluit op je huid. Geef dan zeker de Adapt Air een kans. Doordat de lucht zich verspreidt in de luchtkamer, wordt de achterzijde van de prothese volledig naar jouw unieke borstwand gevormd. Je ervaart dus ten allen tijde het gevoel van contact tussen je huid en de Adapt Air.

Heb je misschien een borstreconstructie gepland met expandertherapie? Dan kan je een beroep doen op de Adapt Air shaper. Die geeft je tijdens het verloop van de expandertherapie ten allen tijde een visuele symmetrie. In het begin van de behandeling zal je de shaper iets meer oppompen, en naarmate de expandertherapie vordert, kan je telkens wat meer lucht en volume weglaten.

De Adapt Air technologie is verkrijgbaar als volle borstprothese in twee gewichtsvarianten voor vrouwen die een mastectomie of borstamputatie hebben ondergaan, maar ook als shaper voor vrouwen die een borstsparende operatie hebben ondergaan, voor vrouwen die van nature ongelijke borsten of naar aanloop van een borstreconstructie met expandertherapie.

We hebben feedback verzameld van vrouwen die de Adapt Air getest hebben, om verschillende redenen zoals hierboven vernoemd. Dit heeft aangetoond dat deze borstprothesen en shapers een aanzienlijk beter draagcomfort bieden. Adapt Air - de nieuwe gouden standaard in borstzorg.

Bekijk onze Adapt Air prothesen en shapers.

Kwaliteit 'made in Germany': al meer dan 45 jaar

Amoena is 's werelds toonaangevende fabrikant van borstzorg en de ontwikkelaar van de eerste siliconen borstprothese. Met meer dan 45 jaar ervaring en de hoogste kwaliteitsrichtlijnen, garanderen we de hoogste productkwaliteit. Borstprothesen en shapers van Amoena worden nog steeds met de hand vervaardigd in Raubling. Amoena's nieuwste innovatie, de Adapt Air borstprothese en shaper, die is uitgerust met luchtkamertechnologie, ontving de Red Dot Design Award, evenals vier andere internationale design- en innovatieprijzen. Het Amoena postoperatief portfolio, alsook onze borstprothesen, shapers en textiel zijn allen ontworpen om vrouwen te ondersteunen tijdens hun traject doorheen borstkanker. Vanaf de diagnose tot de terugkeer naar het dagelijks leven, en daarna. Vandaag de dag werken ongeveer 400 medewerkers wereldwijd met volledige inzet en passie aan deze missie.