Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

Missie, Visie, Waarden

We streven ernaar het zelfvertrouwen van vrouwen na een borstoperatie te ondersteunen en begeleiden hen met onze producten tijdens hun individueel traject. We zijn er voor hen, van diagnose en behandeling, terug naar hun dagelijks leven.

Onze filosofie

Amoena is gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke producten met de hoogste kwaliteit en innovatieve ontwerpen - de gezondheid en het welzijn van vrouwen zijn onze passie. Daarnaast richten we ons op het leveren van toegevoegde waarde aan onze partners door ons bedrijfs- en serviceaanbod voortdurend uit te breiden en te verbeteren. We zoeken gepassioneerde en prestatiegerichte partners om Amoena over de hele wereld te laten groeien. Door te blijven investeren in vaardigheden en competenties willen we onze leiderspositie versterken en duurzame groei genereren om wereldwijd nog meer vrouwen te helpen.

amoena-about-us-mvv-vision-DE
Visie
We willen het zelfvertrouwen van vrouwen ondersteunen, zodat ze een actief leven kunnen leiden na de diagnose borstkanker. Dit geldt ook voor vrouwen die om andere redenen ontevreden zijn over de vorm of het uiterlijk van hun borsten. We zetten ons in om de status-quo voortdurend uit te dagen en te zoeken naar betere, slimmere en innovatievere oplossingen, educatieve programma's en partners die het zelfvertrouwen van vrouwen ondersteunen.
amoena-about-us-mvv-mission-DE
Missie
We willen het eerste aanspreekpunt zijn als het gaat om het vinden van de optimale oplossing voor borstzorg en het ondersteunen van vrouwen tijdens hun zorgtraject. We streven ernaar om het zelfvertrouwen van vrouwen na een borstoperatie op te bouwen en hen te begeleiden - we zijn er, van diagnose tot behandeling en terug naar het dagelijkse leven. Door het creëren en onderhouden van sterke relaties willen we inspireren, kracht geven en helpen. We leiden onze retailers en zorgprofessionals op en bieden hen innovatieve oplossingen, om ervoor te zorgen dat vrouwen de best mogelijke service en producten krijgen, afgestemd op hun behoeften.

Onze waarden

amoena-about-us-mvv-value1
1. Vrouwen eerst
Wij zijn er, we luisteren en we ondersteunen vrouwen met borstkanker. We stemmen ons aanbod af op de eisen en behoeften van deze vrouwen. We willen ze een stem geven en ideeën met elkaar uitwisselen - zodat we van elkaar kunnen leren en samen optimale producten kunnen ontwikkelen.
amoena-about-us-mvv-value2-DE
2. PASSIE
Het ondersteunen van het zelfvertrouwen en het lichaamsbeeld van vrouwen is onze passie en wat ons drijft. We zijn vastbesloten om een belangrijke bijdrage te leveren aan het herstel en het leven van vrouwen, na borstkanker.
amoena-about-us-mvv-value3-DE
3. RESPECT
We bouwen relaties op basis van eerlijkheid en respect met consumenten, partners en onze eigen collega’s. We zijn open en respectvol naar iedereen. We respecteren uniekheid en individualiteit, en laten iedereen zijn eigen talenten ontplooien.
Amoena
4. GEDREVENHEID EN AMBITIE
We stimuleren innovatie in hoog tempo en met een ambitieuze agenda. We zijn trots op ons werk en vieren successen bij het vinden van betere manieren om onze klanten te ondersteunen. De lat hoog leggen zit in ons DNA.

Leestip

Lees meer over de geschiedenis van Amoena.