Skip to main content
Skip to main content
Winkelmandje
Zoeken
Land

Cultuur en waarden

Onze waarden zijn niet alleen van toepassing op de samenwerking met onze klanten of externe partners, maar bepalen ook de dagelijkse interactie bij Amoena. Mensen voorop, passie, respect, maar ook vastberadenheid en ambitie zijn de kenmerken onze bedrijfscultuur. Wij streven er altijd naar om voor onze medewerkers een werkomgeving te creëren waarin zij zich volgens hun eigen unieke krachten en talenten kunnen ontwikkelen. We bieden ieder individu de mogelijkheid om een actieve rol te spelen bij het vormgeven van het bedrijf zorgen voor een dynamische en motiverende werkomgeving. Onze informele cultuur en openheid weerspiegelen ook de hartelijke samenwerking bij Amoena.

Maak kennis met enkele van je toekomstige collega's en ontdek wat werken bij Amoena voor hen zo leuk maakt:

career-flo
Florian - Export
Werken bij Amoena is voor mij een combinatie van een familiegevoel en een constante motivatie om dingen te verbeteren. Het idee dat je met jouw producten veel mensen een beter leven kunt geven, motiveert mij elke dag opnieuw.
career-melanie
Melanie - Product Management
Wat maakt werken bij Amoena speciaal voor mij? De vele mogelijkheden om het bedrijf mee vorm te geven, maar ook de afwisselende taken, de fijne samenwerking tussen collega's en de teamspirit die daarbij hoort. Niet te vergeten het uitzicht op de bergen ;)
career-stefan
Stefan - Engineering
Met Amoena kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan boeiende, innovatieve en vooral betekenisvolle projecten. Ik waardeer vooral het autonoom kunnen werken in combinatie met teamwerk. Mijn expertisegebied is de siliconenformulering en het laboratorium. Dit stelt mij ook in staat om betrokken te zijn bij het onderwijs van toekomstige generaties aan de Rosenheim University of Applied Sciences.
career-beate
Beate - Production
Werken bij Amoena betekent veel plezier in het team met mijn collega's. Het is ook een geweldig gevoel om te weten dat je werkt aan een product dat over de hele wereld wordt verkocht en dat je na zo'n operatie je steentje kunt bijdragen aan het ondersteunen van het zelfvertrouwen van vrouwen.