Click & Reserve

Klik en reserveer

Reserveer online en probeer het in de winkel, dit is wat ons Click & Reserve programma biedt.

Het is niet altijd eenvoudig om online te winkelen: zal het kledingstuk me wel goed staan? Heb ik de juiste maat gekozen? Zal de kleur me wel flatteren? Aarzel niet meer: reserveer een artikel online en kom het proberen alvorens u het hoeft aan te kopen dankzij het Click & Reserve programma*. Geruststellend, nietwaar? Bovenop garandeert een online reservering u de beschikbaarheid van het gewenste artikel.

Hoe werkt het? Surf doorheen de Amoena site en ontdek de ruime collecties lingerie, badmode, kleding en accessoires. Selecteer en voeg het/de gewenste item(s) toe aan uw winkelmandje en klik vervolgens op afrekenen. In het venster afrekenen, klikt u op Click & Reserve of ‘’Zoek een C&R verkooppunt’’. Kies bij deze tweede optie een verkooppunt naar waar u uw bestelling wilt laten leveren en rond uw bestelling af. U hoeft momenteel nog geen betaling te voldoen. Amoena stuurt uw bestelling (de door u gereserveerde selectie) naar het geselecteerde C&R verkooppunt. Wanneer de bestelling is aangekomen, ontvangt u een bevestiging via e-mail. U hebt dan 10 dagen de tijd om het/de bestelde item(s) op te halen en te passen. Als het bestelde item of één van de items u niet past, regelt het C&R verkooppunt voor u de retour van het item. Wenst u uw selectie te houden, dan rekent u uw bestelling af in het verkooppunt.

Uw voordelen :

  • Geen verzendkosten**
  • Geen voorschot te betalen
  • U hoeft pas te betalen nadat u uw selectie heeft geprobeerd
  • De service en persoonlijk contact met uw gespecialiseerd verkooppunt

Click & Reserve deelnemende verkooppunten. De Click & Reserve verkooppunten hebben een representatieve selectie van het Amoena gamma beschikbaar in het verkooppunt. Als één van de door u geselecteerde items niet past, kunt u misschien een andere optie ter plaatse vinden. Aarzel zeker niet u te laten adviseren... We hopen dat u geniet van deze nieuwe service en nodigen u graag uit deze te testen! De Click & Reserve partners zijn duidelijk herkenbaar op de lijst van verkooppunten dankzij het C&R logo

*Enkel geldig op niet-gesoldeerde of niet-afgeprijsde artikelen
**bij een bestelling onder de € 29,00 incl. BTW wordt er een verzendkost van € 5,90 aangerekend.