Bestelinformatie

U hoeft zich niet te registeren als u enkel een kijkje wilt nemen op onze website. U moet zich echter wel registeren en een account aanmaken om online te kunnen bestellen. U kunt zich eerst registeren, ofwel maken wij een account voor u aan als u voor het eerst een bestelling plaatst. Bij uw registratie zult u een e-mailadres moeten opgeven en een wachtwoord kiezen, waarmee u - en verder niemand - toegang krijgt tot uw persoonlijke gegevens.

Cadeaubonnen

Helaas kunnen we momenteel geen betaling via cadeaubonnen van Amoena aanvaarden voor online aankopen – voor informatie over een bestelling waarvoor u een cadeaubon van Amoena wilt gebruiken, vragen wij u ons te bellen op 32 2 464 21 00

Hoe maak ik een account aan

Als u zich registreert, kunt u uw persoonlijke gegevens en leveringsadres(sen) bewaren, zodat u deze niet steeds opnieuw bij elke bestelling op onze site moet ingeven. En zodra u zich heeft geregistreerd, maken wij een overzicht van alles wat u al heeft besteld, zodat u uw bestelgeschiedenis altijd kunt raadplegen. Dat is handig om snel de stijl en de maten die u bevielen, terug te vinden.

U krijgt ook toegang tot tal van diensten, van productaanbevelingen tot speciale aanbiedingen, exclusief voor u. U kunt de verwerking van uw bestellingen volgen, uw accountgegevens wijzigen, u inschrijven op onze online nieuwsbrief en voor speciale aanbiedingen – en nog veel meer!
Om te registreren, moet u uw e-mailadres opgeven en een wachtwoord voor uw account kiezen. U moet dit e-mailadres en wachtwoord onthouden om later toegang te krijgen tot uw accountgegevens. Als u uw wachtwoord vergeten bent, is dat niet erg. Dan sturen wij het u opnieuw door.

Wij zullen u ook vragen of u zich graag inschrijft op onze regelmatig verschijnende e-nieuwsbrief. Die valt ongeveer om de twee maanden in de mailbox van geregistreerde gebruikers en vermeldt speciale aanbiedingen, nieuwe producten en koopjes. Vink het vakje af als u de nieuwbrief liever niet ontvangt – u kunt ook uitschrijven wanneer u maar wilt.

U mag er zeker van zijn dat wij de informatie die u ons verschaft NOOIT doorgeven aan andere bedrijven of derden. Wij hebben zelf ook een hekel aan junkmail!

Betaalwijze

Wij stellen regelmatig reclameaanbiedingen voor. U ziet hier onze standaardvoorwaarden, maar eventuele specifieke voorwaarden voor een bepaalde reclameaanbieding worden toegepast op het aanbod.

Bonnen en aanbiedingen zijn niet combineerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.

Opgelet: voor aanbiedingen waar u bij aankoop van meerdere producten een product gratis of tegen halve prijs krijgt, wordt de korting berekend op het goedkoopste product.

Bonnen en aanbiedingen have een cashwaarde van € 0,001 en zijn niet inruilbaar of overdraagbaar.

U kunt elke bon of reclameaanbieding slechts eenmaal gebruiken, en u mag slechts gebruik maken van één bon of aanbieding per bestelling.

We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op om het even welk moment te wijzigen.

Shoppen bij Amoena.com is veilig

We zijn er ons van bewust dat het belangrijk is om uw informatie veilig te bewaren. Amoena.com hanteert de strengste veiligheidsnormen. Onze site gebruikt hoogstaande SSL-coderingtechnologie, de vooruitstrevendste beveiligingssoftware die momenteel beschikbaar is voor online transacties. U mag er dus zeker van zijn dat we bijzonder zorgvuldig omgaan met de privacy en veiligheid van uw betaling en uw persoonlijke gegevens.

U ziet dat een pagina veilig is als in de adresbalk van uw browser voor www.amoena.com. 'https' staat in plaats van 'http'. Er zal ook een gesloten hangslotje verschijnen in de onderste balk van uw browserscherm.

Om u een nog veiliger gevoel te geven als u online bij amoena.com shopt, gebruiken wij voor onze betaalprocedure Verified by Visa, Mastercard® SecureCode™. en American Express SafeKey SM. Deze diensten beveiligen uw bestaande kaartrekening extra tegen ongeoorloofd gebruik tijdens uw aankopen bij ons.

 

Beschikbare voorraad

Als u een product kiest, ziet u op het ogenblik dat u de maat aanduidt of het voorradig is of niet. Bovendien verschijnt er in uw winkelmandje een indicatie waarmee u onmiddellijk de beschikbare voorraad kunt vaststellen: groen betekent dat we nog een ruime voorraad hebben; geelbruin betekent dat er nog maar weinig voorraad is.

Als u voor een product een bepaalde maat niet kunt aanklikken of er 'niet meer leverbaar' verschijnt, wil dat zeggen dat dit product uitverkocht is en er geen nieuwe voorraad meer komt. U kunt wel nog bepaalde producten die niet voorradig zijn, bestellen. Wij sturen ze u dan op zodra ze beschikbaar zijn. Voor apart verzonden goederen rekenen we geen extra verzend- en verpakkingskosten aan. Bovendien debiteren we uw rekening voor deze producten pas als we ze kunnen versturen.

U kunt de status van uw bestelling steeds volgen door te klikken op de link 'Besteloverzicht bekijken' in de sectie 'Mijn account' in het menu bovenaan. U ontvangt ook een e-mail zodra we de goederen hebben verstuurd.

Wij vinden uw privacy belangrijk

Wij vinden uw privacy heel belangrijk en we beloven dat we uw persoonlijke gegevens nooit voor mailing- of marketingdoeleinden zullen doorgeven aan een extern bedrijf.

Als u een aankoop verricht op onze website verzamelen we bepaalde persoonlijke gegevens over u (bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres, betaaladres en -gegevens). Wij bewaren dergelijke informatie op beveiligde servers. Amoena leeft alle toepasselijke wetten voor gegevens- en consumentenbescherming na en behandelt al uw persoonlijke gegevens volledig vertrouwelijk. Lees er hier meer over.

Om u zo efficiënt mogelijk te helpen, verwerken betrouwbare derde bankinstellingen (inclusief PayPal) en verdeelinstellingen onze creditcardtransacties en onze bestellingen. Zij krijgen de informatie die nodig is om uw betaalkaart te controleren en goed te keuren en uw bestelling te verwerken. Al die bedrijven zijn verplicht om uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk te behandelen.

Indien u meer wilt weten over hoe uw persoonlijke gegevens worden verwerkt, kunt u ons complete privacybeleid dat is opgenomen in onze voorwaarden lezen.

Geschillenbeslechting

In het geval dat we een klacht niet rechtstreeks met u kunnen oplossen, hebt u het recht om het geschil voor te leggen aan het EU-platform voor online geschillenbeslechting op http://ec.europa.eu/odr

Als u besluit om van deze dienst gebruikt te maken, gelieve het volgende Amoena-e-mailadres: shop.uk@amoena.com te gebruiken bij het invullen van het formulier.